Окупанти мобілізують працівників «держпідприємств» ОРДЛО – Міноборони

Читать на русском
Найманці РФ на Донбасі проводили мобілізацію працівників і автомобільної техніки з підприємств в ОРДЛО.
фото REUTERS

На цьому тижні російські найманці на тимчасово окупованій території у Донецькій і Луганській областях посилювали армійські корпуси за рахунок мобілізації працівників та автомобільної техніки з «державних» підприємств ОРДЛО.

Про це на брифінгу повідомила речниця Міноборони Марія Сальник з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

Військовий резерв: кого зможуть призвати без мобілізації і як змінилося покарання для «ухильників»Призов резервістів без мобілізації в особливий період тепер можуть оголошувати в Україні. Також новий закон посилив покарання за ухилення від призову.

«Протягом тижня окупанти проводили заходи, спрямовані на забезпечення готовності до посилення з'єднань і частин першого і другого армійських корпусів за рахунок мобілізації приписного складу та автомобільної техніки з «державних» підприємств квазідержавних утворень», - повідомила прес-секретар.

Крім того, Сальник зазначила, що бойовики вже традиційно поширювали неправдиву і перекручену інформацію про дії ЗСУ, зокрема чутки про загрозу розгортання бойових дій з боку Об'єднаних сил найближчим часом.

Нагадаємо, за даними штабу ООС, за добу на Донбасі бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню, один військовий ЗСУ поранений.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: