Естонія дозволила в'їзд туристам без самоізоляції

Читать на русском
Влада Естонії схвалила рішення про пом'якшення коронавірусних обмежень - так, вже з 1 липня будуть дозволені одноденні поїздки до країни без самоізоляції.

Влада Естонії схвалила рішення про пом'якшення коронавірусних обмежень - уже з 1 липня будуть дозволені одноденні поїздки до країни без самоізоляції.

Про це повідомляє портал ERR.

В'їзд до Естонії без самоізоляції буде дозволений на строк до 24 годин при наявності ПЛР-тесту або експрес-тесту на антигени з негативним результатом.

ПЛР-тест має бути зроблений не пізніше, ніж за 72 години до перетину кордону, а експрес-тест - максимум за 24 години. Тестування не буде потрібно для дітей у віці до 12 років, а також тих осіб, які перехворіли COVID-19, вакцинованих або прирівняних до вакцинованих.

Крім того, з 11 червня можуть поновитися круїзи Таллінн-Стокгольм, проте уряд просить враховувати, що якщо показник двотижневої кумулятивної захворюваності в Швеції вищий за 150 випадків на 100 000 жителів, то після повернення до Естонії може діяти вимога самоізоляції. Станом на 10 червня, цей показник в Швеції становить 227.

Раніше повідомлялося про те, що Естонія відкриває кордони для 24 європейських країн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: