У Запоріжжі затримали «мінера» торговельного центру

Читать на русском

Місцевий житель Запоріжжя в стані алкогольного сп'яніння повідомив правоохоронцям, що торговий центр Україна замінований.

Місцевий житель Запоріжжя в стані алкогольного сп'яніння повідомив правоохоронцям, що торговельний центр «Україна» заміновано.

Погрожуючи вибухом, він зажадав отримати 1 млн доларів і вертоліт. Поліцейські провели евакуацію людей, перевірили приміщення закладу, а також встановили і затримали «мінера». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

«До відділку поліції із мобільного телефону надійшло повідомлення від чоловіка, що торговий центр «Україна», який розташований на центральному проспекті міста, замінований. За нездійснення вибуху, громадянин вимагав один мільйон доларів і вертоліт», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці прибули до ТЦ, де провели евакуацію близько 400 громадян, а також перевірку приміщень і прилеглої території. Інформація про мінування не підтвердилася.

Тим часом співробітники поліції встановили місце проживання «мінера», який під час переговорів був згоден лише на 15 тисяч доларів.

«Поліцейські затримали жителя Запоріжжя 2000 року народження в квартирі, де він проживає в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Він перебував у стані алкогольного сп'яніння», - зазначають правоохоронці.

Зазначено, що хлопцеві було повідомлено про підозру у здійсненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК.

Зараз вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 6 років.

Нагадаємо, в Харкові «замінували» 14 лікарень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: