Іспанія почала приймати вакцинованих туристів

Читать на русском
Іспанія з 7 червня почала приймати туристів, які завершили вакцинацію від COVID-19. Однак поки не можуть в'їхати в країну туристи з Бразилії, Індії та ПАР.
фото з відкритих джерел

Іспанія з 7 червня почала приймати туристів, які завершили вакцинацію від COVID-19.

Про це повідомляє іспанська телерадіокомпанія RTVE.

Відпустка-2021: які країни можуть відвідати українціКраїни, відкриті для українських туристів влітку 2021 року. Список і умови відвідування – на інфографіці.

Туристи, які бажають відвідати Іспанію, попередньо повинні надати підтвердження про проходження повного циклу вакцинації як мінімум за 14 днів до в'їзду в країну.

Для цього необхідно заповнити анкету в інтернеті через спеціальний додаток, який згенерує QR-код, його турист повинен надати як перед відправленням до Іспанії, так і при проходженні паспортного контролю.

Як повідомляється, нарівні з вакцинами виробництва Pfizer, Moderna, AstraZeneca і Janssen, які схвалені Європейським агентством лікарських засобів, Іспанію зможуть відвідувати і туристи, щеплені китайськими препаратами Sinopharm і Sinovac-Coronavac.

Однак в Іспанію все ще не зможуть в'їжджати туристи з Бразилії, Індії та ПАР через складну епідеміологічну ситуацію в цих країнах.

Також з понеділка, 7 червня, дозволене швартування круїзних лайнерів у портах країни.

Нагадаємо, «Слово і діло» писало про те, які країни у світі вже розробили паспорти вакцинації і що туди записують.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: