В Україні 15 регіонів відповідають показникам «зеленої» карантинної зони

Читать на русском
В Україні, станом на ранок 5 червня, показникам зеленої зони карантину відповідають 15 регіонів. При цьому вся країна у жовтій зоні.
Фото з відкритих джерел

В Україні, станом на ранок 5 червня, показникам «зеленої» зони карантину відповідають 15 регіонів. При цьому вся країна у «жовтій» зоні.

Про це свідчать дані із сайту МОЗ.

За минулу добу ще у двох областях покращилась ситуація з коронавірусом. Донецька та Львівська область знизила коефіцієнт виявлення нових випадків інфікування. Там він становить 4,6% і 4,4% відповідно.

Київ також позначено як регіон, що відповідає «зеленій» зоні карантину. Однак коефіцієнт нових випадків другий день поспіль становить рівно 5%.

В Україні відкриють 10 центрів масової вакцинації: як, де та коли можна отримати безкоштовну вакцинуДе можна безкоштовно вакцинуватися і який препарат пропонує держава, читайте в матеріалі Слово і діло.

Також близькі до «зеленої» зони показники в Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Луганській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій областях.

Нагадаємо, за минулу добу, 4 червня, в Україні зафіксували 1897 нових хворих на коронавірус. Серед них - 91 дитина і 65 медпрацівників. Найбільше хворих зареєстровано у Києві (497), Київській (160), Запорізькій (138), Дніпропетровській (128) та Харківській (116) областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: