Китай схвалив вакцину Sinovac для дітей

Читать на русском
Медична влада Китаю дозволила використовувати вакцину Sinovac для вакцинації дітей та підлітків.
фото з відкритих джерел

Медична влада Китаю дозволила використовувати вакцину Sinovac для вакцинації дітей та підлітків.

Про це з посиланням на голову правління компанії Інь Вейдуна повідомляє Reuters.

Вакцина CoronaVac: що відомо про препарат китайської компаніїКитайська вакцина від коронавірусу CoronaVac від Sinovac – ефективність, побічні ефекти, наявність в Україні.

За словами Вейдуна, Китай схвалив екстрене використання вакцини Sinovac Biotech для людей від трьох до 17 років. Однак, поки невідомо, коли маленьким китайцям запропонують пройти вакцинацію, оскільки зараз там щеплення роблять людям від 18 і старше.

Вейдун повідомив, що неповнолітні поки мають більш низький пріоритет для вакцинації в порівнянні з літніми людьми. Однак попередні результати клінічних випробувань фази I і II показали, що вакцина може викликати імунітет у людей у ​​віці від 3 до 17 років, і більшість побічних реакцій були легкими.

Крім того, Sinovac завершив клінічне випробування фази II, в якому учасникам вводили третю бустерну дозу після завершення двох звичайних ін'єкцій. В цьому випадку в учасників спостерігалося 10-кратне збільшення рівня антитіл у порівнянні з попередніми рівнями за тиждень і в 20 разів через півмісяця.

При цьому в компанії попередили, що Sinovac все ще необхідно завершити довгострокове спостереження за тривалістю антитіл, перш ніж він зможе дати рекомендації владі про те, коли слід вводити третю дозу вакцини.

Нагадаємо, на цьому тижні ВООЗ схвалила для екстреного застосування вакцину CoronaVac, яку розробила компанія Sinovac.

«Слово і діло» писало про те, які препарати схвалені для вакцинації дітей та в яких країнах процес уже стартував.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: