На Харківщині відбулись масштабні навчання гвардійців, поліції та рятувальників

Читать на русском
Національна гвардія України, Національна поліція та Державна служба з надзвичайних ситуацій провели на Харківщині масштабні спільні навчання.
МВС України

Національна гвардія України, Національна поліція та Державна служба з надзвичайних ситуацій провели на Харківщині масштабні спільні навчання.

Про це повідомляє у Фейсбуці Міністерство внутрішніх справ.

«Сценарій навчань заснований на реальних подіях. Ми показали, що усі підрозділи вміють працювати разом у складних умовах. Наша готовність повинна бути повною, як під час надзвичайних ситуацій, так і під час гібридної війни та виникненні військової складової. Ми будемо відповідати агресору і загрозам, які у нас є, нашою готовністю», – йдеться в повідомленні.

Участь у навчаннях взяли близько 500 представників підрозділів Нацгвардії, Нацполіції та ДСНС. Вони, зокрема, відпрацювали затримання злочинців, які намагалися провезти через блокпост зброю та вибухівку, напад на блокпост, підпал та аварію з витоком хімічно небезпечної речовини.

Нагадаємо, в Одесі 3 травня на базі гімназії №4 відбулися спільні навчання учнів, працівників навчального закладу та силовиків за алгоритмом дій при виникненні надзвичайної ситуації. Під час тренувань правоохоронці знешкодили чоловіка, який «влаштував стрілянину» в установі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: