У Сербії сталися вибухи на складі військового заводу

Читать на русском
Міністр оборони Сербії Александар Вулін повідомив про вибухи і пожежі, які сталися вранці в п’ятницю на складі оборонного підприємства Слобода у місті Чачак.

Міністр оборони Сербії Александар Вулін повідомив про вибухи і пожежі, які сталися вранці в п’ятницю на складі оборонного підприємства Слобода у місті Чачак.

«Вибух стався на складі готової продукції, а не на самому підприємстві. З 1:30 ранку я на прямому зв’язку з главою сектору з НС і директором поліції. На місце прибули 35 пожежних з сектору з НС, а також 10 чергових пожежних Чачка. Найбільше ми боялися, що хтось не евакуйований, на щастя, усі працівники підприємства евакуйовані», — заявив Вулін в ефірі каналу РТС.

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

Міністр оборони зазначив, що розглядалася можливість евакуації значної частини міста.

Наразі під’їзд до території підприємства блокований поліцією. Йде розслідування інциденту.

Нагадаємо, у Балаклії сталася масштабна пожежа через що почали вибухати боєприпаси. Тоді з району складів радіусом 10 кілометрів евакуювали майже 20 тисяч осіб.

Також «Слово і діло» зібрало обіцянки українських політиків, які вони давали після кожної масштабної пожежі на складах боєприпасів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: