Стрілянина в Броварах: перед судом постануть 46 учасників

Читать на русском
Правоохоронці завершили досудове розслідування за фактом стрілянини в Броварах, яка сталася в травні 2020 року - судитимуть 46 учасників.

Правоохоронці завершили досудове розслідування за фактом стрялянини в Броварах, яка сталася в травні 2020 року - судитимуть 46 учасників.

Про це повідомляє пресслужба МВС України.

Після стрілянини 29 травня 2020 року на місці події поліцейські затримали 11 озброєних порушників, вилучили три транспортних засоби. Згодом поліція Київської області провела спеціальну поліцейську операцію і затримала ще 35 учасників збройного конфлікту.

Зараз співробітники Слідчого управління поліції Київщини під процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури завершили досудове розслідування і 26 березня направили обвинувальний акт до суду щодо 31 учасника стрілянини з Вінницької, а 31 березня - по 15 учасників злочинного угруповання з Київщини.

Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили в учасників стрілянини рушниці, карабіни, пістолети, ножі, боєприпаси.

Нагадаємо, в Броварах 29 травня сталася стрілянина через перерозподіл маршрутів перевезення пасажирів. В результаті було поранено трьох людей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: