Великий розпродаж в'язниць: продана перша колонія

Читать на русском
У рамках Великого розпродажу в'язниць продали перший лот - Львівську виправну колонію №48 за 377 млн грн.
Денис МалюськаФото Слово і діло

В рамках «Великого розпродажу в'язниць» продали перший лот - Львівську виправну колонію №48. Її ціна під час аукціону зросла майже в три рази.

Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська в Facebook у четвер, 3 червня.

Міністр юстиції Денис Малюська: «Для нас не головна ідея – змінити Ситника»Міністр юстиції Денис малюська в інтерв'ю «Слово і діло» розповів, чи запрацює суд присяжних і чому запропонували звільнити директора НАБУ Ситника.

«Сьогодні на аукціоні продали перший лот - майно колонії №48 (Хуторівка, 2). Стартова ціна основного об'єкта - 132 млн 674 тис. 303 грн 55 копійок. Ціна продажу за результатами торгів - 377 млн ​​500 тисяч гривень. Зростання ціни на аукціоні - ледь не у три рази», - написав він.

За словами Малюськи, участь в торгах взяли 7 учасників.

«Це перший продаж «Великого розпродажу в'язниць». Нагадаю, розподіл вторгованих коштів буде відбуватися за принципом 30/70: 30% піде до державного бюджету, 70% піде на відновлення тюремної інфраструктури, і «Великий розпродаж в'язниць» перетвориться в «Велике будівництво в'язниць», - зазначив міністр.

Нагадаємо, у серпні 2020 року Міністерство юстиції оголосило масовий розпродаж майна пенітенціарної системи. На електронні торги виставили виправний центр в Ірпені (№132), виправну колонію №51 в Одесі і Львівську виправну колонію №48.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: