У Києві стартує вакцинація працівників освіти – КМДА

Читать на русском
На цьому тижні в столиці почнуть вакцинувати від коронавірусу освітян. Щеплення робитимуть вакциною Pfizer
gp.gov.ua

Цього тижня в столиці почнуть вакцинувати освітян. Щеплення робитимуть вакциною Pfizer.

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передає пресслужба відомства 31 травня.

Карта вакцинації: ситуація в областях України на 31 травняВ Україні з початку вакцинальної кампанії від COVID-19 вже зробили 1 147 581 щеплення. До листа очікування вакцинації записалися 610 168 людей.

«У кожному районі визначать навчальний заклад, на базі якого створять центр вакцинації. Найбільш пристосовані для цього шкільні спортивні зали. Там можна оптимально відпрацювати логістику вакцинальної сесії. Фахівці Держпродспоживслужби спільно з керівництвом навчального закладу та працівниками районних секторів охорони здоров’я налагодять процес вакцинації у центрах. У кожному центрі працюватимуть 1 або 2 вакцинальні бригади, залежно від кількості охочих щепитися», - сказав Поворозник.

За його словами, для вакцинації підготували 10 вакцинальних центрів у кожному районі міста. Вакцинувати будуть виключно працівників навчальних закладів. Всіх педагогів, хто виявив бажання зробити щеплення, попередять про місце і час проведення вакцинації.

Вакцинувати працівників освіти будуть вакцинами Pfizer, уточнили в КМДА.

Нагадаємо, у вихідні в Україні відкрилися великі центри вакцинації у Києві, Одесі та Львові. У них роблять щеплення від COVID громадянам з черги у додатку «Дія».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: