ЗСУ отримали партію відновлених БМП-2

Читать на русском

Житомирський бронетанковий завод зі складу підприємств Державного концерну «Укроборонпром» передав Збройним Силам України партію бойових машин піхоти БМП-2, що пройшли відновлення і модернізацію.

Про це повідомляє пресслужба ЖБТЗ.

Машини пройшли не тільки відновлення, а й модернізацію. При надходженні на завод вони були в абсолютно небоєздатному вигляді.

Машини пройшли не тільки відновлення, а й модернізацію. При надходженні на завод вони були в абсолютно небоєздатному вигляді.
До та післяЖитомирський бронетанковий заводЗображення максимального розміру (відкриється в новому вікні)

«Ми прекрасно розуміємо відповідальність перед країною та армією за свою роботу. Тому фахівці заводу ставляться до цих машин по-особливому - як до чогось особистого. Всі усвідомлюють, що завтра, в разі необхідності, або він, або родич можуть опинитися в складі екіпажу наших «беемпешек», тому від приймання і дефектовки до здачі та відвантаження йде наполеглива і сумлінна робота всього трудового колективу», – заявив директор ЖБТЗ Геннадій Гращенков.

Нагадаємо, 28 квітня збройні сили України отримали нову партію бойових машин Oncilla, які збирає підприємство Українського науково-промислового комплексу «ВК Система».

22 травня Державне підприємство «Харківський бронетанковий завод» передало Збройним силам України партію відремонтованих і модернізованих танків Т-64.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: