Нідерланди пом'якшують локдаун: відкриють ресторани та кіно

Читать на русском
Нідерланди з 5 червня скасовують ряд обмежень через COVID - відкривають ресторани, музеї і кінотеатри.
фото REUTERS

Нідерланди з 5 червня скасовують ряд обмежень, які діяли під час локдауна. Відкривають ресторани, музеї і кінотеатри.

Про це заявив глава уряду Нідерландів Марк Рютте напередодні.

Відкриття кордонів та зняття заборон: які країни світу суттєво послабили карантинЯкі країни через успішну вакцинацію уже почали знімати карантинні обмеження і хто планує це зробити найближчим часом, читайте в матеріалі Слово і діло.

За його словами, з 5 червня всі заклади громадського харчування зможуть обслуговувати гостей до 22:00. При цьому футбольні матчі небудуть транслюватися на великих екранах в закладах, щоб уникнути зайвого стовпотворіння.

Музеї зможуть працювати за умови, що на 10 квадратних метрів буде лише один відвідувач, а в залах кінотеатрів і театрів зможуть перебувати одночасно не більше 50 осіб.

Також з 5 червня в Нідерландах відкриються зони для відпочинку в приміщеннях тематичних парків, природних парків і зоопарків.

Дозволено відкривати казино і місця для ігор на зразок лазертаг. Відкриються сауни, оздоровчі центри та солярії. При цьому кількість дозволених відвідувачів залежить від місця.

Послаблення набудутьчинності на чотири дні раніше, ніж планувалося. Таке рішення пов'язане зі зменшенням випадків захворювання на коронавірус і з процесом вакцинації в країні.

Нагадаємо, Швейцарія пом'якшить карантин з 31 травня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: