Влада Аргентини запроваджує локдаун через коронавірус

Читать на русском
Повернення до нормального життя в Аргентині відбудеться з 31 травня, проте на вихідних, 5 і 6 червня, буде проведена повна ізоляція.

Влада Аргентини запроваджує локдаун у зв'язку з пандемією коронавірусу через різке збільшення летальності.

Про це повідомляє Le Figaro.

20 травня президент Аргентини Альберто Фернандес оголосив, що в його країні будуть повторно введені обмеження, оскільки там зіткнулися із «найгіршим моментом пандемії Covid-19» - кожен день помирає близько 450 осіб.

Вакцинація від COVID-19: коли в країнах буде сформований колективний імунітетКолективний імунітет проти коронавірусу в Україні буде не раніше 2022 року. Тоді як в Ізраїлі, ОАЕ, Британії він може сформуватися вже в травні.

Карантин триватиме 9 днів - із опівночі суботи, 22 травня за місцевим часом тв до опівночі 30 травня.

За словами Фернандеса, повернення до нормального життя в Аргентині відбудеться з 31 травня, проте на вихідних, 5 і 6 червня, буде проведена повна ізоляція. Під час обмежень в країні будуть відкриті лише основні підприємства, а всі особисті справи будуть призупинені, за винятком доставки додому.

Аргентинцям буде дозволено виходити на вулицю біля своїх будинків лише з 6:00 ранку до 18:00 вечора. Це обмеження будуть аналогічними тим, котрі були встановлені торік і тривали декілька місяців.

Раніше повідомлялося про те, що в аргентинській провінції Сан-Хуан стався землетрус магнітудою 6,5 бали.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: