Марія Чорна очолила Кіровоградську облдержадміністрацію

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський призначив Марію Чорну головою Кіровоградської обласної державної адміністрації
Фото з відкритих джерел.

У п'ятницю, 28 травня, президент Володимир Зеленський зустрівся з новопризначеною головою головою Кіровоградської обласної державної адміністрації та вручив їй службове посвідчення.

Як інформує ОПУ, відповідний указ № 214/2021 глава держави підписав 27 травня.

Найбільш «нестабільні» державні посади під час каденції ЗеленськогоПід час каденції президента Володимира Зеленського найчастіше змінюються люди на посадах голів обласних адміністрацій.

Раніше Зеленський звільнив Андрія Назаренка з посади голови Кіровоградської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою.

На цьому тижні уряд погодив призначення голови Кіровоградської ОДА.

Як відомо, Марія Чорна народилася 1974 року в Кіровоградській області. У 2003-му закінчила Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка (педагогіка і методика середньої освіти, українська мова і література), а у 2015 році – Кіровоградський національний технічний університет (управління фінансово-економічною безпекою).

З 2002 до 2011 року працювала на різних посадах у Компаніївській районній державній адміністрації Кіровоградської області. У серпні 2011-го була призначена заступником начальника головного управління агропромислового розвитку – начальником управління економічної політики Кіровоградської обласної державної адміністрації.

З 2020 року обіймала посаду директора департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: