Уряд погодив призначення голови Кіровоградської ОДА

Читать на русском
Кабінет міністрів погодив призначення Марії Чорної головою Кіровоградської обласної державної адміністрації.
Фото: facebook.com/kr.oda.gov

Кабінет міністрів погодив призначення Марії Чорної головою Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Відповідний проєкт указу президента був схвалений на засіданні уряду у середу, 26 травня.

Найбільш «нестабільні» державні посади під час каденції ЗеленськогоПід час каденції президента Володимира Зеленського найчастіше змінюються люди на посадах голів обласних адміністрацій.

Перед прийняттям кадрового рішення Чорна розповіла, як планує розвивати область. У пріоритетах - децентралізація і сфера охорони здоров'я.

Марія Чорна зараз є директором департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської облдержадміністрації. Раніше вона була заступником директора - начальником управління економічної політики та фінансового забезпечення даного департаменту.

Відзначимо, 15 квітня президент Володимир Зеленський звільнив Андрія Назаренка з посади голови Кіровоградської ОДА на підставі його власної заяви. На посаду тимчасово виконувача обов'язків голови Кіровоградської ОДА був призначений Валерій Жалдак.

Нагадаємо, попереднього голову Кіровоградської області Андрія Балоня підозрюють в отриманні майже 2 млн гривень хабара від керівника обласної організації одного з органів держвлади. Його звільнили у червні 2020 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: