СБУ провела антитерористичні навчання в київському метро

Читать на русском
Спочатку сили ДСНС і Київської аварійно-рятувальної служби ліквідували пожежу і евакуювали постраждалих від вибуху.

СБУ провела в метро Києва планові антитерористичні навчання.

Про це повідомляє пресслужба КМДА в п'ятницю, 28 травня.

«За легендою, умовні терористи здійснили вибух на платформі станції метрополітену і захопили «заручників» у вагоні метро. Тренування відбулися в умовах, максимально наближених до реальних», - сказано в повідомленні.

Спочатку сили ДСНС і Київської аварійно-рятувальної служби ліквідували пожежу і евакуювали постраждалих від вибуху. Потім працівники Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф КМДА й Товариство Червоного Хреста розділили постраждалих згідно із різними формами тяжкості і надали їм екстрену медичну допомогу. Спецпризначенці Центру спецоперацій Альфа СБУ звільнили «заручників» з вагону метро і затримали «терористів».

«Основна мета навчань - вдосконалення навичок переговорного процесу, затримання злочинців, ліквідація наслідків надзвичайної ситуації та евакуація постраждалих в екстремальних умовах. Всі суб'єкти боротьби з тероризмом впоралися з поставленими їм завданнями при проведенні антитерористичної операції на об'єкті єдиної транспортної системи», - пояснили в СБУ.

У тренуваннях брали участь підрозділи СБУ, Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС і органів державної влади, Товариство Червоного Хреста України.

Раніше повідомлялося про те, що СБУ перевіряє справжність записів розмов Медведчука.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: