На Чернігівщині стартували навчання з територіальної оборони

Читать на русском
У зборах беруть участь дві тисячі військовозобов'язаних та резервістів, серед яких багато жінок. Збори триватимуть два тижні.

У середу, 12 травня, в Чернігівській області почалися планові навчальні збори із територіальної оборони.

Про це повідомляє пресслужба Чернігівської ОДА.

У зборах беруть участь дві тисячі військовозобов'язаних та резервістів, серед яких багато жінок. Збори триватимуть два тижні.

Війна, яка не відбулася: чи забув Путін про УкраїнуРосійські війська будуть відведені від кордонів з Україною, але це не означає, що нашу країну залишать у спокої.

«Зібраний особовий склад організаційного ядра почав підготовку для розгортання бригад в повному складі. Протягом двох днів резервісти прибуватимуть в осередку територіальної оборони, всі вони будуть забезпечуватися харчуванням, формою, засобами гігієни, зброєю, боєприпасами», - розповіла голова ОДА Ганна Коваленко.

Вона додала, що у підрозділів будуть проходити заняття з бойової підготовки. Також в програмі - тренування штабів для відпрацювання охорони державного кордону, важливих об'єктів й комунікацій та підтримання режиму воєнного стану на мирній території.

Учасники зборів розміщуються в таборах, розташованих як у самому Чернігові, так й в Чернігівському, Ніжинському, Прилуцькому, Новгород-Сіверському та Корюківському районах.

Раніше повідомлялося, що СБУ проведе масштабні антитерористичні навчання на Львівщині.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: