Азербайджан узяв в полон шістьох вірменських військових

Читать на русском
Азербайджан заявив, що сьогодні вночі шість вірменських військових незаконно перетнули кордон. Їх взяли у полон.
фото з відкритих джерел

Азербайджан заявив про спробу розвідувально-диверсійної групи озброєних сил Вірменії перейти кордон двох. В результаті - були захоплені в полон шість вірменських військових.

Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони Азербайджану, а також в Telegram-каналі оборонного відомства Вірменії.

Війна в Нагірному Карабасі: три важливих уроки для УкраїниВійськове розв'язання проблеми Донбасу можливе тільки в разі невтручання Російської Федерації.

«27 травня о 03.00 розвідувально-диверсійна група озброєних сил Вірменії спробувала прорватися на нашу територію в напрямку населеного пункту Юхари Айрим Кельбаджарський району вірмено-азербайджанської державного кордону. В результаті невідкладних оперативних заходів 6 військовослужбовців противника, які намагалися замінувати шляхи постачання, провіднщо ведуть до позицій азербайджанської армії на кордоні, були оточені, знешкоджені і взяті в полон», - повідомляють в Азербайджані.

Також в Баку повідомляють, що в четвер вранці спостерігалося скупчення біля азербайджано-вірменського кордону бойової техніки, включаючи вірменські танки.

Єреван підтвердив факт полону своїх військових. Однак там заявили, що військових полонили «при проведенні інженерних робіт на оборонній ділянці».

Нагадаємо, Вірменія і Азербайджан 27 вересня 2020 року розпочали бойові дії в Нагірному Карабасі, взаємно звинувативши один одного в обстрілі прикордонних територій.

І лише 10 листопада сторони домовилися про припинення бойових дій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: