Нагірний Карабах: Азербайджан створить фонд відродження регіону

Читать на русском
Президент Азербайджану Ільхам Алієв підписав розпорядження про створення в республіці фонду відродження Карабаху.
president.az

Президент Азербайджану Ільхам Алієв підписав розпорядження про створення в республіці фонду відродження Карабаху.

Про це в понеділок, 4 січня, повідомляє адміністрація президента Азербайджану.

Війна в Нагірному Карабасі: три важливих уроки для УкраїниВійськове розв'язання проблеми Донбасу можливе тільки в разі невтручання Російської Федерації.

«Фонд буде здійснювати фінансову підтримку заходів щодо відновлення звільнених територій, забезпечувати державно-приватне партнерство в цьому напрямку», ‒ йдеться в розпорядженні.

Згідно з документом, кошти фонду будуть формуватися з добровільних пожертвувань, грантів та інших джерел. Керувати структурою буде правління, що складається з трьох осіб, а також спостережна рада.

До складу ради, відповідно до іншого розпорядження Алієва, увійшли міністр економіки Микаїл Джаббаров, міністр екології та природних ресурсів Мухтар Бабаєв, низка депутатів парламенту і громадських діячів.

Нагадаємо, 9 листопада президент РФ Володимир Путін, лідер Азербайджану Ільхам Алієв і прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян підписали спільну заяву про повне припинення військових дій в Нагірному Карабасі.

Згідно з домовленостями, низка районів переходить під контроль Баку, а вздовж лінії зіткнення і Лачинського коридору, що з'єднує Карабах з Вірменією, розміщуються російські миротворці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: