ДТП у Києві на Житомирському шосе: з'явилася інформація щодо жертв

Читать на русском
В результаті аварії на Житомирській трасі в Святошинському районі Києва за участю фури та легковика загинули три людини.
facebook.com/UA.KyivPolice

Внаслідок аварії на Житомирській трасі у Святошинському районі Києва за участю фури та легковика загинули три людини.

Про це повідомила поліція Києва в Facebook.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Правоохоронці розповіли подробиці ДТП за участю вантажівки DAF і легкового автомобіля Volkswagen Passat, в результаті якого почалася пожежа.

Інформація про ДТП надійшла сьогодні близько близько 1:30. На місце виїхала поліція і ДСНС.

За попередньою інформацією, водій вантажівки DAF не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з Volkswagen Passat. Загорілися обидва автомобілі, а також вантаж, який перевозила фура.

Пожежу на площі 70 кв. метрів загасили тільки близько третьої години ночі.

«Водій і пасажир легкового авто загинули на місці, а водія фури медики госпіталізували до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості, в тому числі і з численними опіками», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, на проїжджій частині правоохоронці виявили тіло чоловіка. Пішохід, попередньо 1971 року народження, який перетинав дорогу, загинув на місці. Його особу встановлюють.

Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 24 травня, у Києві через ДТП на Житомирському шосе рух ускладнено в напрямку столиці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: