ДТП з українцями у Польщі: через два місяці померла одна з постраждалих

Читать на русском
Кількість жертв аварії за участю українського автобуса у Польщі, яка відбулася 6 березня цього року, збільшилася.
фото rmf24.pl

Кількість жертв аварії за участю українського автобуса у Польщі, яка сталася 6 березня цього року, збільшилася. Померла українка, за життя якої медики боролися два місяці.

Про це повідомляє «Сегодня».

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

За інформацією видання, у лікарні Перемишля померла 27-річна Анастасія Кочеткова з Хмельницького. Дівчина отримала в ДТП тяжкі травми і перебувала у комі. Останнім часом Анастасія пішла на поправку. Точну причину смерті лікарі не називають.

Нагадаємо, смертельна аварія за участю рейсового автобуса Познань-Херсон, пасажирами якого були українці, сталася між Перемишлем і Ярославом в ніч на 6 березня. Відразу загинули п'ятеро людей. Пізніше в лікарні помер чоловік - шоста жертва ДТП. Всього в аварії постраждали 39 українців.

48-річному українському водієві автобуса висунули звинувачення.

На тій же ділянці траси сталася ще одна ДТП з українським автобусом - в ніч на 22 березня. Також були жертви і постраждалі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: