Зведення ООС: бойовики 6 разів порушили режим тиші, є поранені

Читать на русском
Бойовики на Донбасі обстріляли позиції українських військових 23 травня 6 разів. Один український військовослужбовець отримав осколкове поранення.
Штаб ООС(архів).

Бойовики на Донбасі обстріляли позиції українських військових 23 травня 6 разів. Один український військовослужбовець отримав осколкове поранення.

У районі Авдіївки противник використовував міномети 120-го калібру. А біля населеного пункту Новгородське - міномети 82-го калібру та ручні протитанкові гранатомети, інформує штаб ООС.

Бойовики на території Донецької області стягують до лінії розмежування танки – СММ ОБСЄУ СММ ОБСЄ нагадали, що знаходження танків на цій території - пряме порушення пункту 5 Меморандуму від 19 вересня 2014 року

Також біля Гранітного ворог застосував великокаліберні кулемети і станкові протитанкові гранатомети. Біля Світлодарська бойовики обстрілювали позиції ООС з автоматичних станкових гранатометів.

У районі населеного пункту Старогнатівка найманці двічі відкривали вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. В результаті один український боєць отримав поранення.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Станом на 7 годину ранку 24 травня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Так, біля населеного пункту Невельське ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру.

Нагадаємо, член гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи Тетяна Іванова повідомила, що бойовики на Донбасі намагаються відшукати все нові й нові приводи, щоб не відкривати контрольні пункти в'їзду і виїзду (КПВВ) на лінії розмежування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: