Урядові офіси в Секторі Гази відновлюють роботу після перемир’я

Читать на русском
Урядові офіси в Секторі Гази планують відновити роботу у рамках припинення вогню між Ізраїлем та екстремістським угрупованням «Хамасом» у прибережній зоні.
Фото з відкритих джерел

Урядові офіси в Секторі Гази планують відновити роботу у рамках припинення вогню між Ізраїлем та екстремістським угрупованням «Хамасом» у прибережній зоні.

Про це пише Радіо Свобода.

Діяльність урядових будівель в цьому регіоні припинилася після початку ізраїльських авіаударів 10 травня у відповідь на обстріл Єрусалиму ракетами «Хамасу», який контролює смугу Гази.

Зазначають, що не було повідомлень про ракетні удари з боку Сектор Гази чи ізраїльських авіаударів по території Палестини протягом ночі або 22 травня, попри сутички між ізраїльською поліцією та палестинськими демонстрантами біля святинь у Єрусалимі 21 травня. Тому уже сьогодні, 23 травня, всі урядові структури відновлюють свою роботу.

Земля обітована: чим закінчиться новий арабо-ізраїльський конфліктІзраїль готує військову операцію в підконтрольному угрупованню ісламізму ХАМАС Секторі Гази.

Зазначимо, ракетні удари між Ізраїлем і Сектором Газа розпочались 10 травня. Загострення виникло через зіткнення між палестинцями та ізраїльською поліцією в Східному Єрусалимі. Відомо, що з Сектора Газа в бік Ізраїлю було випущено вже 3700 ракет.

Медики з Гази повідомляють, що з початку нового загострення конфлікту станом на 19 травня загинули 227 палестинців, 64 серед яких - діти.

20 травня Кабінет безпеки Ізраїлю проголосував за припинення ударів по контрольованому палестинськими радикалами Сектору Газа.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: