Туреччина послаблює коронавірусні обмеження

Читать на русском
Міністерство внутрішніх справ Туреччини повідомило про скасування з 17 травня деяких карантинних обмежень, впроваджених через пандемію коронавірусу.
Фото з відкритих джерел

Міністерство внутрішніх справ Туреччини повідомило про скасування з 17 травня деяких карантинних обмежень, впроваджених через пандемію коронавірусу.

Про це йдеться в циркулярі Міністерства внутрішніх справ Туреччини.

Зазначають, що будуть скасовані обмеження на вихід з дому для осіб старше 65 років і молодше 18 років, які отримали дві дози вакцини від коронавірусу. Але цим категоріям громадян не дозволяється користуватися громадським транспортом при пересуванні містом. Невакцинованим громадянам дозволять виходити з доми тільки з 10:00 до 14:00 у робочі дні. Також в країні скасують заборону на міжміські поїздки.

Відкриття кордонів та зняття заборон: які країни світу суттєво послабили карантинЯкі країни через успішну вакцинацію уже почали знімати карантинні обмеження і хто планує це зробити найближчим часом, читайте в матеріалі Слово і діло.

Однак й далі діятиме комендантська година у вихідні дні, а також в робочі дні з 21:00 до 5:00. Під це обмеження не підпадають іноземні туристи, які прибули до країни на короткий термін. Також залишаться закритими спортзали, басейни, кінотеатри, кав'ярні, хамами, сауни, тощо.

Нагадаємо, влада Туреччини скасувала вимогу ПЛР-тестів на коронавірус для туристів з України при в'їзді до країни.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: