Принц Чарльз розповів, що зробить, як стане королем

Читать на русском
Спадкоємець престолу бажає, щоб були відкриті більші частини резиденцій і це діяло б довший період року.
фото: РБК

Принц Чарльз прагне надати громадськості більше доступу до королівських палаців, коли стане королем.

Про це повідомляє The Sunday Times, з посиланням на Sky News.

Зазначається, що Принц Уельський хоче, щоб Букінгемський палац, Клеренс-хаус, Віндзорський замок, Сандрінгем і Балморал перейшли з «приватних приміщень у загальнодоступні місця».

При цьому, до того, як пандемія коронавірусу змусила їх закритися, частини королівських резиденцій вже були відкриті для громадськості, але деякі лише в певний період року.

Також повідомляється, що спадкоємець престолу бажає, щоб були відкриті більші частини резиденцій і це діяло б довший період року.

Наразі з цього приводу тривають консультації за участю герцогині Корнуольської, герцога та герцогині Кембриджської та інших королівських осіб.

Букінгемський палац та його сади є одними з приміщень, які можуть бути відкриті протягом року, коли Чарльз стане королем, в тому числі, коли він там перебуватиме.

Зазначимо, що у квітні вперше в історії було відкрито продаж квитків на пікнік на галявинах Букінгемського палацу, однак продаж довелося тимчасово припинити через високий попит.

Державні кімнати Букінгемського палацу, як правило, відкриваються щоліта та демонструють тематичні виставки. Цьогоріч з травня по вересень палац також буде відкритий.

Нагадаємо, що брат королеви Єлизавети II хотів заробити на зв'язках з Путіним.

Раніше Великобританія розкрила масштабну дезинформаційну операцію РФ проти України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: