Зведення штабу ООС: 11 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Бойовики на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню 14 травня. По позиціях українських військових били із артилерійських установок, мінометів та великокаліберних кулеметів.

Бойовики на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню 14 травня. По позиціях українських військових били із артилерійських установок, мінометів та великокаліберних кулеметів.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС в Facebook.

Поблизу населеного пункту Гнутове ворог використовував артилерійські установки 120-го калібру, а у Мар'їнки - протитанкові гармати.

Неподалік від Водяного та Новгородського противник відкривав вогонь із мінометів 120-го калібру, а біля селища Широкино - ще й з мінометів 82-го калібру.

Політична гра і провокація: чому РФ хоче провести на Донбасі вибори у ДерждумуДля чого Росія заговорила про проведення на Донбасі виборів у Держдуму РФ, читайте в матеріалі Слово і діло.

Крім того, в районі Світлодарська бойовики здійснили обстріл із великокаліберних кулеметів і автоматичних станкових гранатометів. А біля Катеринівки російські окупанти обстрілювали позиції ООС із ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Також у районі населеного пункту Новотошківське окупанти двічі відкривали вогонь у бік наших позицій із великокаліберних кулеметів, підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

Недалеко від Старогнатівки противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за минулу добу немає. На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Крім того, на сьогоднішній ранок зафіксовано два порушення режиму припинення вогню. У районі Гладосового і Мар'їнки ворог відкривав вогонь із станкових протитанкових гранатометів.

Раніше повідомлялося про те що бойовики на Донеччині стріляли з танків, загинув військовий.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: