Стрілянина у школі в Казані: подробиці про жертв та поранених

Читать на русском
Кількість жертв стрілянини у школі російського міста Казань 11 травня зросла з восьми до дев'яти.
Фото: Єгор Алєєв / ТАСС

Унаслідок стрілянини у школі №175 російського міста Казань загинули чотири хлопчики і три дівчинки, один учитель і жінка-працівник.

Про це заявив президент Татарстану Рустам Мінніханов, пише російський Інтерфакс.

Стрілянина в школі у Казані: затримали ймовірного нападникаСтрілянина в школі у Казані 11 травня 2021. Кількість загиблих зросла до 11 людей, ще 32 людини постраждали. Затримали 1 нападника.

За словами Мінніханова, загинули сім учнів восьмого класу, вчитель і ще одна жінка.

«Ми втратили сімох дітей - чотири хлопчики і три дівчинки. Також втратили одного вчителя. І ми втратили ще одну жінку-працівника», - сказав він.

Мінніханов уточнив, що 18 дітей перебувають у дитячій республіканській клінічній лікарні. Ще троє дорослих з вогнепальними пораненнями знаходяться в інших лікарнях Казані.

Раніше повідомлялося, що загинули вісім осіб.

Нагадаємо, стрілянину у казанській школі у вівторок, 11 травня, влаштував 19-річний Ільназ Галявієв. Він наприкінці квітня отримав дозвіл на зберігання зброї.

Галявієв вже розповів про свої мотиви. Він заявив поліції, що ненавидить усіх, і хотів, щоб всі дізналися, що він бог. Пост з такими словами він виклав у свій Telegram-канал сьогодні близько 9 ранку і пішов зі зброєю до школи. Після стрілянини Галявієв сам здався силовикам.

Слідчий комітет кваліфікував подію як масове вбивство.

У Татарстані 12 травня оголошено днем ​​жалоби.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: