Локдаун у Туреччині завершиться через 5 днів

Читать на русском
Локдаун у Туреччині, який запровадили наприкінці квітня через зростання нових випадків COVID, завершиться 17 травня.
aksam.com.tr

Локдаун у Туреччині, який оголосили наприкінці квітня через зростання нових випадків COVID, завершиться 17 травня. Ситуація почала поліпшуватися.

Про це заявив президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган у зверненні з нагоди Курбан-байраму, передає aksam.com.

Локдаун в Туреччині: які введуть обмеження і як це позначиться на туристахУ Туреччині з 29 квітня до 17 травня вводять жорсткий карантин. Які будуть обмеження і що робити туристам.

За його словами, після 17 травня, коли завершиться локдаун, почнеться поступове зняття обмежень. Влада Туреччини назвали цей процес «керованою нормалізацією».

Етапи нормалізації будуть оголошені найближчими днями.

«Будемо сподіватися, що взявши епідемію під контроль, ми вживемо заходів щодо керованої нормалізації після свята. Ми будемо використовувати всі необхідні методи боротьби проти епідемії, особливо вакцини. Ми діємо з усвідомленням того, що це складне, але потужне випробування», - додав Ердоган.

Нагадаємо, Туреччина впровадила повний локдаун з 29 квітня - місцеві жителі повинні дотримуватися комендантської години і обмежень на пересування країною. Іноземні туристи, в тому числі українці, не потрапляли під обмеження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: