В Афганістані на мінах підірвалися пасажирські автобуси, є загиблі

Читать на русском
В Афганістані на закладених на дорогах вибухівках підірвалися два пасажирські автобуси. У результаті вибухів загинули щонайменше 13 людей.
Tolo News

В Афганістані на закладених на дорогах вибухівках підірвалися два пасажирські автобуси. У результаті вибухів загинули щонайменше 13 людей.

Про це повідомила афганська агенція Tolo News.

Зазначають, що обидва інциденти сталися 9 травня. Один вибух пролунав в афганській провінції Забуль, де на міні підірвався пасажирський автобус. У результаті інциденту загинули щонайменше 11 людей і 28 дістали поранення.

Ще один автобус підірвався на дорозі у районі Пуле-Матак у центральній провінції Парван. Внаслідок вибуху загинули двоє мирних жителів, ще дев'ятеро отримали поранення.

«Поранених доставили до сусідньої лікарні. Серед поранених є жінки та діти», – зазначив керівник лікарні Парван доктор Касім Сангін.

Влада країни звинувачує у підривах представників руху «Талібан». Поки жодна з організацій не взяла на себе відповідальність за вибухи.

Нагадаємо, у суботу, 8 травня, біля школи для дівчаток у шиїтському районі західного Кабула в Афганістані вибухнула бомба. В результаті загинули щонайменше 30 осіб, багато з них були школярами у віці від 11 до 15 років.

До цього, 5 травня, в провінції Кабул підірвали автобус, що перевозив медиків. Відомо, що загинула одна людина, ще трьох поранено.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: