Зведення ООС: бойовики під Троїцьким застосували 120-мм міномети

Читать на русском
Неподалік населеного пункту Троїцьке противник відкрив вогонь з заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру.
Фото УНІАН

За минулу добу, 9 травня в районі проведення операції Об'єднаних сил російсько-окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню, відкривши вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«Протягом минулої доби, 9 травня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Поблизу Авдіївки ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї», - йдеться у повідомленні.

Більше загиблих і травмованих: як минув квітень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж квітня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

Зазначається, що бойових втрат серед наших захисників немає.

Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації.

Станом на 7 годину ранку, 10 травня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Неподалік населеного пункту Троїцьке противник відкрив вогонь з заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру. Бойових втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, що українська сторона СЦКК у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ повідомила про озброєння та військову техніку збройних формувань РФ за межами виділених місць зберігання на Донбасі.

Раніше ми повідомляли, що порушень режиму припинення вогню не було зафіксовано.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: