Олімпійські ігри в Токіо відбудуться без іноземних глядачів

Читать на русском
В оргкомітеті Олімпійських ігор в Токіо офіційно вирішили провести змагання без участі закордонних глядачів - ці обмеження пов'язані з пандемією коронавірусу.

В оргкомітеті Олімпійських ігор в Токіо офіційно вирішили провести змагання без участі закордонних глядачів - ці обмеження пов'язані з пандемією коронавірусу.

Про це повідомляє агентство Кіодо.

«Рішення в першу чергу обумовлено необхідністю забезпечити безпеку в умовах пандемії. Організатори Олімпіади в Токіо відшкодують витрачені на квитки кошти іноземним уболівальникам, яких не допустять на змагання», - сказала відповідальна за проведення Олімпійських ігор Тамае Марукава.

Раніше голова Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах заявив, що його організації візьме до уваги будь-яке рішення Оргкомітету ігор-2020 року, яким би важким воно не було.

«Встановлення таких пріоритетів, як безпека, також означає, що ви маємо поважати ці пріоритети, а це означає, що нам доведеться приймати важкі рішення», - сказав він

Повідомляється, що волонтери з-за кордону не будуть залучені на Олімпіаді. Передбачалося, що 10% з 80 тисяч волонтерів будуть іноземцями. Тепер виключення будуть зроблені для обмеженого числа волонтерів, наприклад, володіють рідкісними мовами.

Раніше в Києві заборонили проведення спортивних змагань з глядачами.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: