У Києві посилили контроль за використанням вакцини від коронавірусу

Читать на русском
У столиці посилили контроль за використанням вакцини від COVID-19 - препарат мають надавати виключно для цільових груп, визначених дорожньою картою МОЗ.

У столиці посилили контроль за використанням вакцини від COVID-19 - препарат мають надавати виключно для цільових груп, визначених дорожньою картою МОЗ.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської держадміністрації.

Карта вакцинації: ситуація в областях України на 7 травняВ Україні від початку кампанії з вакцинації проведено 822 196 щеплень проти COVID-19. До листа очікування вакцинації записалися 522 273 людини.

Департамент охорони здоров'я КМДА направив головам райдержадміністрацій листа з нагадуванням про те, що на сьогодні проводиться вакцинація осіб вікової групи 65 років і старше, і громадян з цільових груп попередніх етапів вакцинації.

У той же час, зустрічаються (зокрема, за повідомленнями громадян у соціальних мережах) випадки вакцинації осіб, які не входять до пріоритетних груп, визначених дорожньою картою.

За даними звітних форм Міністерства охорони здоров'я України в Києві серед осіб, які не ввійшли до пріоритетних груп, були вакциновані 91 осіб.

РДА має зі свого боку донести директорам медустанов про необхідність дотримання вимог щодо етапності вакцинації цільових груп.

Раніше в НАН запевнили, що розроблять власну вакцину до кінця року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: