Харківська, Хмельницька та Чернігівська області виходять з «червоної» зони вже завтра

Читать на русском
Харківська, Хмельницька та Чернігівська області з 6 травня вийдуть з червоної зони. Це означає, що регіони зможуть послабити карантин.
Олег НемчіновФото Слово і діло

В Україні з 6 травня скорочують «червону» зону карантину. Ще два регіони переходять до «жовтої», а один - до «помаранчевої».

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов у своєму Telegram-каналі в середу, 5 травня.

Адаптивний карантин: скільки днів обласні центри перебували у «червоній» зоніСкільки часу обласні центри України перебували у різних зонах адаптивного карантину, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

За його словами, таке рішення ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні 5 травня.

Так, з опівночі 6 травня Харківська, Хмельницька та Чернігівська області вийдуть з «червоної» зони. Це означає, що регіони зможуть послабити карантин.

«Застосувати на території Харківської та Хмельницької областей обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки, а на території Чернігівської області - для «помаранчевого» рівня», - уточнив Немчінов.

Нагадаємо, раніше вихід ще трьох областей з «червоної» зони анонсував глава Кабміну Денис Шмигаль.

З 5 травня «червону» зону покинула Житомирська область.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: