Ляшко анонсував вихід з «червоної» зони ще 4 регіонів

Читать на русском
У чотирьох областях України, які зараз перебувають у червоній зоні карантину, ситуація з COVID покращилася.
kmu.gov.ua

У чотирьох областях України, які зараз перебувають у «червоній» зоні карантину, ситуація з COVID покращилася. Регіони можуть вийти з цієї зони днями.

Про це заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко за результатами засідання Державної комісії з питань ТЕБ ​​та НС у вівторок, 4 травня, передає РБК-Україна.

Адаптивний карантин: скільки днів обласні центри перебували у «червоній» зоніСкільки часу обласні центри України перебували у різних зонах адаптивного карантину, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

«Варто зазначити, що поліпшення епідситуації спостерігається також у Запорізькій, Полтавській, Хмельницькій та Чернігівській областях. При збереженні позитивної динаміки, ці регіони можуть вийти з «червоного» рівня епідемічної небезпеки вже протягом найближчих днів», - заявив Ляшко.

На сьогоднішній день у «червоній» зоні карантину 7 областей: Житомирська, Запорізька, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька та Чернігівська області.

Сьогодні стало відомо, що Житомирська область з 5 травня перейде з «червоної» до «помаранчевої» зони.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу виявили 2472 нових випадки коронавірусу. Це менше, ніж було напередодні. В цілому спад рівня захворюваності спостерігається вже протягом тижня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: