У Києві спалахнув житловий будинок, є загиблі

Читать на русском

Рятувальники були змушені прокладати рукавну лінію ще й в іншу сторону до водойми на кілометрову дистанцію.

У столиці на вулиці Китаївській сталася пожежа - в результаті загоряння загинули двоє осіб. Складність гасіння пожежі полягала у відсутності водопостачання.

Про це повідомляє пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Скільки пожеж в Україні сталося на соціально значущих об’єктах за останні 5 роківЩорічна кількість пожеж у школах, лікарнях, будинках для літніх людей, коледжах вражає. Судових вироків щодо винних набагато менше.

Вогнем був охоплений дах двоповерхового житлового будинку, а також квартири на 1-му і 2-му поверхах. Через те, що стара будівля мала дерев'яні покриття, перекриття та перегородки між кімнатами, вогонь поширювався дуже швидко. Через відсутність води була складність гасіння пожежі.

Рятувальники були змушені прокладати рукавну лінію ще й в іншу сторону до водойми на кілометрову дистанцію. Також для підвозу води була залучено додаткову техніку. Вогонь ліквідували. Однак, у результаті події загинули дві особи: чоловік та жінка.

Відео ліквідації пожежі по вул. Китаївська, 32/ 2Головне управління ДСНС України у м. Києві

Нагадаємо, в Одесі сталася пожежа в корпусі клінічного санаторію ім. Пирогова. Отримав опіки 48-річний чоловік із обмеженими можливостями руху, який був на лікуванні. Причина пожежі - перевантаження електричного подовжувача.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: