Пожежа у COVID-лікарні в Багдаді: нові дані про постраждалих

Читать на русском
Кількість загиблих під час пожежі, що сталась в лікарні для хворих на коронавірус в іракській столиці Багдаді, зросла до 82 осіб.
Xinhua

Кількість загиблих під час пожежі, що сталась в лікарні для хворих на коронавірус в іракській столиці Багдаді, зросла до 82 осіб.

Число загиблих під час пожежі, що сталася в суботу ввечері в лікарні для пацієнтів з коронавірусом нового типу в іракській столиці Багдаді, зросла до 82 осіб. Ще 110 осіб постраждали, - йдеться у повідомленні Xinhua.

Пожежа у запорізькій лікарні: сім'ям загиблих виділять 50 тис. гривеньНа позачерговому засіданні комісії з ТЕБ і НС в Запорізькій облдержадміністрації прийняли рішення виділити 50 тисяч гривень сім'ям загиблих.

Нагадаємо, ніч з 24 на 25 квітня у столиці Іраку Багдаді сталася пожежа в лікарні для пацієнтів з коронавірусом. Причиною пожежі став вибух балона з киснем.

Як писали ЗМІ, деякі пацієнти лікарні стрибали з вікон, щоб врятуватися від вогню. Двоповерхова будівля майже повністю згоріла.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі сталася пожежа в обласній інфекційній лікарні, в реанімаційному відділенні, де знаходилися COVID-хворі. Під час пожежі загинули 4 людини, серед яких лікар.

Правоохоронці затримали посадову особу, відповідальну за протипожежну безпеку у Запорізькій обласній інфекційній лікарні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: