Україну разом з Блінкеном відвідає Нуланд

Читать на русском
Заступник держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд перебуватиме з візитом в Україні разом з главою Держдепартаменту США Ентоні Блінкеном.
Вікторя Нуландфото: LIGA.net

Заступник держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд прибуде до Києва з візитом разом з державним секретарем США Ентоні Блінкеном.

Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті Держдепартаменту США.

Ера Байдена: що зміниться для УкраїниПозитив обрання президентом США Джо Байдена для України в тому, що співпраця між двома державами однозначно пожвавиться. Наскільки вона буде успішною – прогнозував політолог Олександр Радчук.

«Заступник держсекретаря США (Віктоія) Нуланд відвідає Лондон (Велика Британія), а також Київ (Україна) у період з 4 по 6 травня 2021», - сказано в повідомленні.

Відомо, що раніше Блінкен був в Лондоні, де брав участь в переговорах міністрів закордонних справ G7.

Як повідомлялося, Блінкен 5 травня прибуде до Києва з дводенним візитом, де зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.

Також заплановані зустрічі Блінкена з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем і предстоятелем православної церкви Єпіфанієм.

Нагадаємо, Вікторію Нуланд минулого тижня затвердив Сенат Конгресу США на посаду заступника держсекретаря з політичних справ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: