Колесніков передумав та підтвердив створення нової партії

Читать на русском
Борис Колесніков заявив, що сталося певне непорозуміння і він все-таки планує створити нову політичну партію.
Борис КолесніковФото: УХЛ

Борис Колесніков, «ексрегіонал» та колишній нардеп від «Опозиційного блоку», міністр уряду Миколи Азарова, підтвердив створення нової політичної партії, від чого напередодні відхрестився.

Про це Колесніков повідомив у коментарі Радіо Свобода.

«Я справді займаюся створенням нового політичного проєкту. Він матиме назву «Україна – наш дім». Його основна ідея – зібрати найкращих людей з усіх сфер: промислового та аграрного сектору, сфери інформаційних технологій, медицини, освіти, соціальної сфери, малого та середнього бізнесу. Ідея створити таку партію у мене виникла давно, бо останнім часом в українській політиці гостро відчувається дефіцит професійних селфмейд-людей і політична сила, над якою я працюю, готова їх запропонувати», - повідомив екснардеп.

Зазначимо, що напередодні політик заперечив створення нової політичної сили. Раніше про такі наміри повідомляли у ЗМІ. У матеріалі «Української правди» вказувалось, що Колесніков є відповідальним за підготовку нового політичного проєкту олігарха Ріната Ахметова.

При цьому, хоча минулої доби, 3 травня, він заперечив такі наміри, проте вже наступного дня заявив, що «сталось певне непорозуміння».

Планується, що презентація політсили відбудеться наприкінці травня – початку червня. Колесніков також каже, що проєкт не буде партією окремого регіону.

«У нас є спеціалісти і зі Львова, і з Ужгорода, і з Луцька, і з Вінниці, і з Одеси, і з Харкова, і з Дніпра. З «Опозиційного блоку» у партії поки що немає нікого, а з «Партії регіонів» – кілька людей. Конкретні прізвища ви зможете дізнатись на з’їзді», - додав Колесніков.

Згідно з інформацією «Української правди», «це може бути щось, на кшталт «Партії регіонів 2.0», куди можуть увійти молоді люди, які раніше не займалися політикою, але мають показний трудовий і кар’єрний стаж (переважно на великих підприємствах Ахметова-Новинського)».

Нагадаємо, що олігарх Ахметов приходив до НАБУ.

Також «Слово і Діло» пропонує подивитися, як протягом останніх п'яти років олігархи публічно допомагали державі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: