Створення нової партії: Ахметов і Колесніков відхрестилися від своїх планів

Читать на русском
У ЗМІ з’явилася інформація, що оточення Ріната Ахметова працює над створенням нового політичного проєкту, який може про себе заявити вже протягом кількох наступних місяців.
Фото: 24 Канал

Відомий олігарх Рінат Ахметов та його близький соратник Борис Колесніков заперечують, що працюють над створенням нової партії.

Про цю інформацію вони повідомили у коментарі Радіо Свобода.

«Чутки коментувати немає сенсу, як і мотиви людей, які їх поширюють. Що стосується мене, кажу ствердно: ніякими новими чи старими політичними проєктами я займатися не буду. І дуже хотів би, щоби мої друзі теж ними не займалися. Але впливати на них я не можу – це їхнє право, їхній вибір і їхня відповідальність. Я вважаю, що кожен має робити свою справу: бізнесмени займатися бізнесом, а політики – політикою. І я категорично проти того, щоби було навпаки – коли бізнес іде в політику, а діючі політики стають бізнесменами», – зазначив Рінат Ахметов.

Згідно зі словами олігарха, коло його інтересів наразі обмежується виключно трьома сферами: бізнесом, благодійністю та футболом.

При цьому, також свою причетність до створення нової політичної сили заперечив і близький союзник Ахметова Борис Колесников.

«Ця інформація не відповідає дійсності. Мене окрім хокею, бізнесу та благодійності наразі нічого не цікавить», – наголосив він.

Колесніков також додав, що цього року ще не зустрічався зі ще одним соратником Ахметова, позафракційним депутатом Вадимом Новинським, який, за інформацією «Української правди» також може бути причетним до створення нового політичного проєкту в інтересах олігарха.

Зазначимо, що наприкінці квітня з’явилася інформація, що оточення Ріната Ахметова працює над створенням нового політичного проєкту, який може про себе заявити вже протягом кількох наступних місяців.

За інформацією «Української правди», «це може бути щось, на кшталт «Партії регіонів 2.0», куди можуть увійти молоді люди, які раніше не займалися політикою, але мають показний трудовий і кар’єрний стаж (переважно на великих підприємствах Ахметова-Новинського)».

Нагадаємо, що олігарх Ахметов приходив до НАБУ.

Також «Слово і Діло» пропонує подивитися, як протягом останніх п'яти років олігархи публічно допомагали державі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: