П'яний водій збив чоловіка і двох дітей на Донеччині

Читать на русском

У Донецькій області нетверезий водій наїхав на двох дітей і чоловіка, що стояли на узбіччі. Чоловік наступного дня помер у реанімації.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної прокуратури.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що 1 травня, близько 19:30, 23-річний житель Покровська, перебуваючи за кермом автомобіля марки Geely в стані алкогольного сп'яніння, допустив під час руху заднім ходом наїзд кузовом автомобіля на двох малолітніх дітей і чоловіка, які перебували на узбіччі», - йдеться в повідомленні.

Водій у стані алкогольного сп'яніння здавав назад і збив трьох осіб. Одна людина померла в лікарні.
Фото: Facebook/don.gp.gov.ua

Зазначається, що в результаті, були травмовані 9-річний хлопчик, 13-річна дівчинка і її 45-річний батько. У дітей діагностували забої.

Чоловік з важкими тілесними ушкодженнями був госпіталізований. Він помер у реанімаційному відділенні міської лікарні наступного дня.

Наразі розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо воно спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Нагадаємо, що у Києві вночі на Печерську сталася смертельна ДТП. Нетверезий чоловік за кермом авто на великій швидкості врізався в електроопору. У салоні були ще дві дівчини.

Напередодні, згідно з повідомленням прокуратури, стало відомо, що умовних вироків винуватцям «п'яних ДТП» більше не буде.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: