Українські прикордонники завершили навчання за стандартами НАТО

Читать на русском
Із 15 березня по 30 квітня прикордонники та ЗСУ проводили спільні навчання за стандартами НАТО у рамках JMTG-U.
Державна прикордонна служба України

Із 15 березня по 30 квітня прикордонники та ЗСУ проводили спільні навчання за стандартами НАТО у рамках JMTG-U.

Про це повідомили у пресцентрі ДПСУ.

Підрозділи комендатури швидкого реагування Сумського прикордонного загону та 24 ОМБр ОК «Захід» СВ ЗСУ У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ пройшли курс підготовки в рамках навчань JMTG-U (Joint Multinational Training Group-Ukraine, Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки-Україна).

Два місяці прикордонники навчалися відпрацьовувати питання управління діями підрозділів під час участі в оборонних діях з проведенням контрнаступів на напрямках вторгнення противника та виконання завдань в ході стабілізаційних дій в районі відповідальності.

Відведення військ: чому Росія досі дислокує свою армію поблизу українського кордонуЧому РФ досі тримає своїх військових біля східного кордону України і чи почнеться повноцінне виведення військ, читайте в матеріалі Слово і діло.

Наразі 18 військовослужбовців отримали сертифікати щодо підготовки за стандартами НАТО.

«Із завершенням навчань організації та підсумковому рівню підготовки підрозділу керівництво Міжнародного центру миротворчості та безпеки надало оцінку «Готовий», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, у Донецькій області в районі проведення ООС на одному із аеродромів відбулися навчання бойової авіації. Військові льотчики відпрацьовували наведення груп літаків та вертольотів для знищення умовного ворога на землі та в повітрі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: