Конфлікт на кордоні Киргизстану і Таджикистану: нові дані про жертви

Читать на русском
Через збройний конфлікт на кордоні Киргизстану і Таджикистану загинули 13 людей. Загальна кількість постраждалих, включно із загиблими - 134 особи.
Фото - Настоящее время

Через збройний конфлікт на кордоні Киргизстану і Таджикистану загинули 13 людей. Загальна кількість постраждалих, включно із загиблими - 134 особи.

Про це повідомляє агентство АКИ-пресс з посиланням на МОЗ Киргизстану.

Обстріли та конфлікт на кордоні Киргизстану і Таджикистану: серед поранених мер містаЗбройний конфлікт на кордоні Киргизстану і Таджикистану: загострився 29 квітня. Сторони звинувачують одна одну, посилюються обстріли. Сьогодні був поранений мер таджицького міста Ісфара.

Відомо, що 25 постраждалих спеціальним бортом доставили з Баткена в Бішкек і шпиталізували в Бішкекський науково-дослідний центр травматології та ортопедії, Національний госпіталь і Національний хірургічний центр.

Стан двох постраждалих оцінюється як важкий, в решти як середньої тяжкості і відносно задовільний.

Раніше ми писали, що через конфлікт на кордоні Киргизстану і Таджикистану загинули 3 людини. Також є постраждалі.

Як відомо, представники Киргизстану і Таджикистану провели переговори, за підсумками яких підписали спільну заяву щодо врегулювання конфлікту.

На кордоні Киргизстану та Таджикистану загострилася ситуація після того, як таджицькі військові встановили на кордоні камери відеоспостереження.

Пізніше обидві сторони стягнули до кордону війська і військову техніку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: