У «Борисполі» затримали іноземця з наркотиками

Читать на русском
Під час проведення комп'ютерної томографії виявилося, що в його черевній порожнини знаходиться 91 овальна капсула з невідомою речовиною.

Митники затримали іноземця в аеропорту «Бориспіль», який намагався провезти в черевній порожнині понад кілограм наркотиків із Євросоюзу.

Про це повідомила Державна митна служба в Facebook.

Іноземець для проходження митного контролю самостійно обрав «зелений коридор», чим гарантував, що не перевозить заборонених товарів.

Ірина ВерещукВіце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України
Верещук пообіцяла проголосувати "за" легалізацію медичного канабісуСказано 30 липня 2020 р.Статус обіцянки: Не виконано

Однак митники попередили громадянина про можливість застосування щодо нього виняткової форми митного контролю - особистого огляду. Пасажир продовжував наполягати, що не переміщує нічого забороненого.

Після цього митники із залученням медичного працівника змушені були провести особистий огляд чоловіка. Під час проведення комп'ютерної томографії виявилося, що в його черевній порожнини знаходиться 91 овальна капсула з невідомою речовиною.

«Усередині виявлених капсул, вилучення яких відбувалося медикаментозним шляхом протягом майже доби (19 годин), знаходилася порошкоподібна речовина білого кольору загальною вагою брутто 1070,29 г», - йдеться в повідомленні.

Відповідно до проведеного експрес-аналізу наркотичних речовин, був вилучений порошок, котрий містив у своєму складі кокаїн.

Раніше в Запорізькій області затримали двох дівчат, підозрюваних у наркоторгівлі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: