ОБСЄ зафіксувала понад 200 порушень тиші на Донбасі за добу

Читать на русском
За минулу добу СММ ОБСЄ зафіксувала 205 порушеннь режиму припинення вогню у Донецькій області.
Фото з відкритих джерел.

За минулу добу СММ ОБСЄ зафіксувала порушення режиму припинення вогню у Донецькій області.

У щоденному звіті СММ повідомили, що у Донецькій області СММ зафіксувала 205 порушень режиму припинення вогню, зокрема 123 вибухи (1 постріл, 50 розривів і 72 вибухи невизначеного походження).

Місія нездійсненна: за яких обставин зможуть зустрітися Зеленський та ПутінЧому і для чого українська сторона сподівається на зустріч із президентом РФ, і чи можуть бути точки дотику для діалогу між Росією та Україною – аналізував політолог Олександр Радчук.

Більшість порушень, зокрема вибухів, сталися східніше н. п. Павлопіль (підконтрольний урядові, 84 км на південь від Донецька), де спостерігачі чули та бачили 50 вибухів (за оцінкою - розриви); н. п. Лебединське (підконтрольний урядові, 99 км на південь від Донецька); н. п. Черненко (підконтрольний урядові, 86 км на південь від Донецька); а також н. п. Ломакине (підконтрольний урядові, 93 км на південь від Донецька).

За попередню добу на Донеччині було зафіксовано 125 таких порушень.

У Луганській області місія не зафіксувала порушень режиму припинення вогню. За попередню добу в цій області зафіксовано чотири такі порушення..

Нагадаємо, під час зустрічі Тристоронньої контактної групи 27 квітня документ про посилення контролю режиму припинення вогню на Донбасі не розглядався. Робоча підгрупа розгляне його сьогодні, 28 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: