У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Протягом доби в районі операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.
фото УНІАН

Протягом доби в районі операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. Також сьогодні підірвався автомобіль з військовими. Про нові втрати в результаті ворожих обстрілів не повідомляється.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у вівторок, 27 квітня.

Війна, яка не відбулася: чи забув Путін про УкраїнуРосійські війська будуть відведені від кордонів з Україною, але це не означає, що нашу країну залишать у спокої.

Так, біля Водяного окупанти відкривали вогонь по позиціях українських захисників з мінометів калібру 120 мм, а у населеного пункту Опитне - ще з протитанкового ракетного комплексу.

Недалеко від селища Майорськ окупанти двічі обстрілювали позиції наших воїнів з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У передмісті Талаківки збройні формування РФ здійснили обстріл, використовуючи станкові протитанкові гранатомети, а біля населеного пункту Луганське - автоматичні станкові гранатомети.

Як відзначили в штабі, на обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь.

Сьогодні в результаті підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої один боєць ООС загинув. Ще троє військовослужбовців отримали бойові травми.

Нагадаємо, сьогодні на Прикарпатті заявили, що 26 квітня в зоні ООС від кулі снайпера загинув український військовий Іван Ковалевський. При цьому штаб ООС в своїх зведеннях про жертви не повідомляв.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: