Єврокомісія подала позов проти компанії AstraZeneca

Читать на русском
Єврокомісія сьогодні подала позов проти фармацевтичної компанії AstraZeneca в зв'язку з невиконанням умов контракту на поставку вакцин від коронавірусу до країн-членів ЄС.

Єврокомісія сьогодні подала позов проти фармацевтичної компанії AstraZeneca в зв'язку з невиконанням умов контракту на постачання вакцин від коронавірусу до країн-членів ЄС.

Про це заявив представник Єврокомісії Стефан Де Кеєрсмакер, передає Europa press.

Як вакцинуватися від COVID-19: всі способиЯк вакцинуватися від коронавірусу позачергово, залишковою дозою вакцини, розбиралося Слово і діло.

«Європейська комісія в п'ятницю розпочала судовий процес проти AstraZeneca на підставі порушень договору про попередню покупку. Деякі умови контракту не були дотримані, і компанія не забезпечила надійну стратегію для забезпечення своєчасного розподілу доз», - заявив він.

Представник Єврокомісії додав, що Єврокомісія подала позов як від свого імені, так і від імені 27 держав-членів ЄС.

Відзначимо, Євросоюз стурбований ситуацією з різким зростанням хворих на коронавірус в Індії і готовий надати допомогу уряду країни. Для цього країни ЄС об'єднають ресурси.

Нагадаємо, Європейський Союз зможе виготовити досить вакцин для досягнення мети з імунізації дорослого населення до середини липня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: