США можуть призначити спецпредставника щодо Донбасу — Єрмак

Читать на русском
У США розглядають можливість призначити спеціального представника щодо Донбасу, який буде займатися питаннями врегулювання конфлікту.
Фото з відкритих джерел.

У США розглядають можливість призначити спеціального представника щодо Донбасу, який буде займатися питаннями врегулювання конфлікту.

«Ми говоримо про двопартійну підтримку і про вихід наших відносин на новий якісний рівень. Саме зараз, коли Україна потребує підтримки. Якщо говорити про конкретні кроки, то сьогодні активно обговорюється призначення спеціального представника США щодо врегулювання та припинення війни на Донбасі», - сказав заступник глави Офісу президента України Андрій Єрмак в інтерв’ю Liga.net.

Війна, яка не відбулася: чи забув Путін про УкраїнуРосійські війська будуть відведені від кордонів з Україною, але це не означає, що нашу країну залишать у спокої.

За словами Єрмака, обговорюється більш тісне співробітництво між Україною та США у військово-оборонній сфері та підтримка Сполученими Штатами отримання Україною Плану дій щодо членства в НАТО.

Раніше в Офісі президента України розповіли, що не планують запрошувати президента РФ Володимира Путіна до Києва після того, як він відмовився зустрічатися з Володимиром Зеленським на Донбасі.

Як відомо, з 23 квітня і до 1 травня Росія після навчань відводить війська від кордонів України до пунктів постійної дислокації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: