На кисневому заводі у Бразилії стався вибух, є постраждалі

Читать на русском
У бразильському місті Форталеза на промисловому заводі з упаковки кисню стався вибух, в результаті чого постраждали чотири людини.
Reuters

У бразильському місті Форталеза на промисловому заводі з упаковки кисню стався вибух, в результаті чого постраждали чотири людини.

Про це повідомляє Reuters.

Компанія-власник заводу заявила, що інцидент не завдав шкоди виробництву кисню в регіоні.

Губернатор Сеари Каміло Сантана на своїй сторінці у Twitter написав, що команда з Міністерства охорони здоров’я відслідковує проблему постачання кисню, щоб уникнути проблеми нестачі медичного обладнання.

Вибух на складі боєприпасів: чому Чехія та РФ взаємно вислали дипломатів і до чого тут УкраїнаЩо стало причиною дипломатичного конфлікту Чехії та Росії і до чого тут Україна, розбиралось Слово і діло.

«Я дуже шкодую через те, що сьогодні вранці у Форталезі стався вибух у компанії White Martins, яка постачає кисень. Через кілька хвилин після вибуху наші пожежники та поліцейські були на місці, щоб допомогти постраждалим та ізолювати територію», – зазначив він.

Компанія розслідує причини вибуху і шукає альтернативні місця для заправки кисневих балонів.

Нагадаємо, у Багдаді, столиці Іраку, сталася пожежа в лікарні для пацієнтів з коронавірусом. В результаті інциденту загинули 27 людей, і ще 46 постраждали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: