Завтра ще одна область перейде в «жовту» карантинну зону

Читать на русском
Львівська область з 26 квітня виходить з «червоної» зони карантину. З понеділка там буде встановлений «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.
Слово і діло

Львівська область з 26 квітня виходить з «червоної» зони карантину. З понеділка там буде встановлений «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.

Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов.

Він зазначив, що сьогодні, 25 квітня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань. За його підсумками прийнято рішення з 00:00 26 квітня 2021 скасувати «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Львівської області. З цієї дати регіон перекладається в «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.

Вечірки під час локдауну та відпустка на островах: як політики різних країн порушують карантинУгорський депутат Європарламенту Йожеф Саєр був помічений на секс-вечірці під час карантину, а міністр охорони здоров'я Чехії Роман Примула ходив до ресторану.

У «червоній» зоні залишаються Київ і 9 областей: Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька та Чернігівська області.

Нагадаємо, Одеська область з 25 квітня офіційно перейшла з «червоної» зони до «жовтої». В області знімається заборона з роботи ТРЦ, кафе, ресторанів та на проведення масових заходів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: